Sporthorloge

Activity tracker dames

Activity tracker voor dames nodig? Een activity tracker is een extra duwtje in de rug om je in beweging te houden. Er zijn op dit moment meer dan 70 activity trackers voor dames te koop. Allemaal beweren ze het beste te zijn. Wat zijn de beste dames activity trackers? De meeste activity trackers zijn niet elegant genoeg om 24 uur per dag om een vrouwenpols gedragen te worden. Is een nauwkeurige hartslagmeting en afstandsmeting belangrijk voor jou? Overweeg dan een sporthorloge voor dames. Bij het zoeken naar de beste activity tracker voor dames hebben we behalve de beste functies ook naar uitstraling gekeken. Dit is onze top 3:

Beste activity trackers dames

1️⃣ Fitbit Versa 3

De Fitbit Versa 3 activity tracker dames motiveert je de hele dag door om te blijven bewegen. Dankzij de ingebouwde gps ontvanger legt het horloge je sportprestaties en route vast in de Fitbit App op je smartphone zonder dat je deze mee hoeft te nemen. 

  • Mooi design
  • Veel keuze uit wijzerplaten
  • Comfortabel om de pols
  • Je hebt niet door dat je hem draagt
  • Prima scherm
  • Uitgebreide gegevens
  • Goede accuduur

2️⃣Fitbit Charge 4

Voor de meeste vrouwen zal de Fitbit Charge 4 de beste activity tracker zijn. Hij is licht en stijlvol, heeft veel uithoudingsvermogen en biedt smartphone-meldingen naast alle fitnesstracks die je nodig hebt. Het is ook 1 van de meest betaalbare fitness trackers dames op de markt.

3️⃣Fitbit Inspire 2

De Inspire 2 is een dames activity tracker gebouwd voor het bijhouden van je bewegingen overdag en ‘s nachts. Het zal ook continu de hartslag monitoren gedurende de dag en de nacht. Je kunt nog steeds een onderbreking van de slaapfasen zien, inclusief de belangrijke REM-fasen. De Inspire 2 biedt een goede mix van tracking basics, ondersteund door een app die net zo gebruiksvriendelijk blijft als altijd.