Sporthorloge

Beste Garmin smartwatch dames

Garmin smartwatch dames kopen? Bekijk de beste Garmin dameshorloges die vandaag op de markt te koop zijn. Je zult verbaasd zijn dat er meer is dan alleen de Garmin Forerunner!

Garmin maakt al bijna drie decennia lang sporthorloges voor outdoor en sport. Nu is het een van ’s werelds meest herkenbare en betrouwbare merken voor smartwatches. Het aanbod voor vrouwen is bijna overweldigend, vooral als je je eerste smartwatch ooit probeert te kiezen.

Een Garmin smartwatch is over het algemeen unisex. Hoewel een paar van hen de extra finesse hebben om ze meer geschikt te maken voor vrouwen. Om je te helpen beslissen voor welk Garmin-horloge je moet gaan, hebben we deze lijst samengesteld met de beste Garmin dameshorloges die vandaag online te koop zijn. Dus, als je op zoek bent naar Garmin horloges voor jezelf of voor een vriendin, laat ons dan de beste Garmin dameshorloges op de markt ontdekken…

Garmin Lily

De Garmin Lily is een Garmin-horloge dat exclusief voor vrouwen is gemaakt, dus het verdient het om te worden erkend als een van de beste voor dames. Het heeft een dunnere band, een slanker profiel, en een aantrekkelijker gezicht in vergelijking met de andere opties van Garmin. Helaas, ondanks dat het bedrijf de nadruk legt op de nuttige vrouwelijke functies voor het dagelijks leven, mist het een aantal functies van vergelijkbaar geprijsde smartwatches.

Je kunt je menstruatie bijhouden op je pols, en een SOS-waarschuwing naar een vriend sturen is net zo eenvoudig als herhaaldelijk tikken op het touchscreen. Het is echter jammer dat de Lily geen GPS aan boord heeft, wat sinds de oprichting van Garmin een belangrijk onderdeel van het toestel is geweest. Er is ook geen NFC, wat betekent dat je Garmin Pay niet kunt gebruiken om contactloze aankopen te doen; dit is een enorme tegenvaller voor een horloge gemaakt voor dagelijks gebruik. Toch was het een bewuste poging van Garmin om een doelgroep tevreden te stellen.

Garmin Vivomove Luxe

Garmin mag dan de koning van de activity trackers zijn, maar met de Vivomove Luxe begeeft het zich voor het eerst in de wereld van de luxe horloges. Als zodanig wordt dit beschouwd als onderdeel van de categorie Garmin dameshorloges.

Fossil, dat een meer ontwikkelde positie heeft in deze ruimte, heeft geprobeerd om een gulden middenweg te vinden, maar veel van zijn hybride smartwatches hebben niet kunnen boeien. Garmin benadert de hybride op een andere manier dan Fossil, door meer conventionele horloges te maken bovenop een basis van fitnessexpertise.

De Vivomove is zeer aantrekkelijk. Het display en de functies voegen veel toe aan een horloge dat er anders traditioneel uitziet. Het is alsof het geheime gaven heeft. Hybride horloges worden gegeseld omdat ze niet in een van beide kampen passen en daarom geen van beide tot hun recht komen. De Vivomove ziet er goed uit en biedt alle voordelen van smartwatchfuncties met gezondheidstracking aan zijn consument.

De Luxe is een uitstekende optie als je iets wilt dat je elke dag kunt dragen, er comfortabel uitziet, maar een aantal slimme functies heeft die het dagelijks leven des te efficiënter maken. Zeker als hij ook nog eens uitstekend waterbestendig is.

Al met al heeft de Garmin Vivomove Luxe een mooi design, maar het display en de functionaliteit schieten tekort.

Garmin Vivomove 3

Op het eerste gezicht lijkt de Garmin Vivomove 3 op de Vivoactive 4, maar het is een hybride smartwatch met een analoge wijzerplaat en wijzers die automatisch uit de weg schuiven om mobiele waarschuwingen en fitnessgegevens te tonen op een verborgen digitaal display. Het is een stijlvol horloge, maar het mist de fitnessfuncties van de Vivomove.

Zo is er bijvoorbeeld geen GPS aan boord, dus u zult uw trainingen buitenshuis met uw telefoon moeten volgen. Omdat het digitale display kleiner is dan normaal, krijg je minder details te zien dan bij een traditionele Garmin. Je zult de Garmin Connect app moeten gebruiken om de dagelijkse statistieken van je workouts te kunnen bekijken. Het is de moeite waard om eens te kijken als je op zoek bent naar een slimmer alternatief voor een Fitbit.

Een modehorloge dat een hybride aanpak biedt, met een combinatie van een geweldig klassiek uiterlijk en een mooie set slimme gezondheids- en fitnessfuncties. Er zijn twee kleuren touch screen op de Garmin Vivomove Style die eerder lijkt op een upgrade van de Vivomove HR hybride horloge (hieronder).

BFC-betalingen zijn mogelijk en de batterij gaat tot 5 dagen mee, waardoor dit klassiek ogende horloge erg slim is. Het apparaat is gemaakt van zeer duurzame materialen, en is bedoeld om lang mee te gaan. Wordt geleverd in veel verschillende stijlopties.

U kunt uw stressniveaus bijhouden om uw fitnessdoelen te stroomlijnen, en Garmin Connect gebruiken om uw prestaties op lange termijn te volgen. Synchroniseer met uw telefoon om slimme meldingen te ontvangen en geniet van een batterijlevensduur tot vijf dagen in de slimme modus en tot twee weken in de horlogemodus. Als een betaalbare en betrouwbare smartwatch-optie is dit een geweldig uurwerk voor dames die iets stijlvols en vrouwelijks willen.

Garmin Forerunner 245 Music

de beste Garmin smartwatch dames
Garmin smartwatch dames draag je comfortabel

De Forerunner 245 Music lijkt de waardige opvolger te zijn van de Forerunner 235. Dankzij de 5ATM waterbestendigheid registreert hij ook hardlopen, wandelen, aerobic en zwemmen.

De Forerunner 245 beschikt echter over een groot aantal nieuwe functies. In feite is het stevig gepositioneerd als een mid-range wearable voor meer serieuze fitness fans die obsessief bezig zijn met hun persoonlijke bests.

Het maakt gebruik van een optische hartslagmeter om VO2 Max metingen te doen. Dit wordt vertaald in informatie over je herstel, de impact van elke sessie en de mate van belasting die je op je lichaam uitoefent. Het heeft ook de PacePro-functie, die GPS gebruikt om het tempo van wedstrijden tot uw beoogde finishtijden te bepalen, waarbij ook rekening wordt gehouden met heuvels.

De ingebouwde muziekspeler ondersteunt dezelfde muziekfuncties als andere Garmin-horloges, met uitzondering van de toegang tot het afspelen vanaf uw smartphone. Van diensten als Spotify of Deezer kun je je favoriete muziek of afspeellijsten overbrengen naar het horloge.

Vervolgens kun je een draadloze hoofdtelefoon opzetten en je telefoon vergeten. Je hebt genoeg voor ongeveer 500 nummers, wat niet zoveel is als de 945 (1.000 nummers), maar voor de meeste mensen zou het voldoende moeten zijn.

De batterij gaat ongeveer zeven dagen mee, maar als je de muziekfuncties veel gebruikt, zal hij sneller leeg zijn. Als je de audio echter alleen gebruikt voor loopjes, zit je de hele week goed. Contactloze betalingen en een hoogtemeter ontbreken, maar het is een fantastisch hardloophorloge voor wie ook op zoek is naar muziekfuncties.

Garmin Forerunner 645 Music

De Forerunner 645 Music was eigenlijk het eerste Garmin-toestel dat muziekfunctionaliteit bood. Het wordt geleverd met contactloze betaling en een mooier ontwerp dan de 245 Music. Met al die hoogte-info, heeft het ook een barometrische hoogtemeter, die trail lopers tevreden zal stellen.

Hardlopen, wandelen, lopen, fietsen, zwemmen in het zwembad (dankzij de 5ATM waterbestendigheid), wandelen en andere activiteiten zullen worden bijgehouden. U kunt cadans, pasfrequentie, grondcontacttijd en balans, verticale oscillatie en verticale ratio gebruiken als u serieus aan hardlopen doet. Je kunt ook de functies Trainingsstatus, Trainingseffect en Trainingsbelasting gebruiken om je te helpen herstellen tussen trainingen, ongeacht wat voor training je doet.

Maar nog belangrijker is dat dit de eerste Garmin was die muziekstreaming rechtstreeks vanaf de pols mogelijk maakte, ondanks het feit dat het een krachtpatser op het gebied van tracking is. Er is genoeg ruimte voor 500 nummers, en Deezer, iHeartRadio, en nu ook Spotify hebben toegang tot offline afspeellijsten.

Garmin verkoopt een Forerunner 645 zonder muziek, net als de Vivoactive 4 en de Forerunner 245, wat je wat geld kan besparen als muziek geen must-have functie voor je is.

Garmin Forerunner 35

De Forerunner 35, een veel stijlvoller toestel met een aantal krachtige functies, voor een kleine prijs. Het belangrijkste verschil tussen de 35 en alle hier genoemde horloges is de toevoeging van Garmin’s Elevate-technologie. Hiermee kan de hartslag om de pols worden gevolgd. Dankzij deze functie is het niet meer nodig om tijdens het hardlopen een borstband om te doen. Bovendien kan het toestel je hartslag gedurende de dag bijhouden, waardoor een uitgebreid profiel ontstaat.

Garmin Forerunner 45S

Opgenomen in deze lijst vanwege de veiligheid, niet zozeer vanwege het uiterlijk.Deze draagt de beste eigenschappen van de Forerunner 25 en 35 om een van de meest gebruiksvriendelijke GPS-horloges te produceren die er zijn. Er zijn twee maten van de Forerunner 45: de Forerunner 45 en de kleinere Forerunner 45S. Met de kleurstelling van de band mikt Garmin duidelijk op bepaalde genderstereotypen. Echter, vanwege zijn compacte formaat en slanke aard, is het een geweldige pasvorm voor vrouwen, vooral degenen met dunne polsen. Het is dan ook een van de beste Garmin dameshorloges.

Dit Garmin-horloge gebruikt GPS om de tijd, snelheid en afstand bij te houden tijdens het hardlopen, wandelen of fietsen. Een ingebouwde fitnesstracker houdt de stappen, dagelijkse doelen en slaap bij. Een stress-tracker die de hele dag door de algemene gezondheid en het welzijn bijhoudt.

Het eerste basishorloge van Garmin met een kleurenscherm is de Forerunner 45S. Het is gemakkelijker af te lezen nu de resolutie is verbeterd. De functies omvatten een batterij van 13 uur (met GPS), polsgebaseerde HRM en een lichtgewicht ontwerp.

Het is de eerste Garmin met een veiligheidsfunctie. Als u tijdens het hardlopen hulp nodig hebt, drukt u gewoon op de hulpknop. Er wordt dan een sms en e-mail verzonden naar geselecteerde vrienden en familie. Zij worden dan meteen op de hoogte gebracht van je positie. Er is ook incidentdetectie die automatisch hetzelfde doet als het horloge een valpartij tijdens het fietsen detecteert.

Livetrack, zoals oudere Garmin-horloges, is inbegrepen, zodat vrienden je vorderingen in realtime kunnen volgen. Dit is handig voor zowel bescherming als om jezelf te lokaliseren tijdens grote evenementen.

Garmin Fenix 6S Pro

De behuizing van de Fenix 6S is verkleind van 47 mm bij de gewone Fenix 6 tot 42 mm. Dit is een game-changer voor vrouwenpols, vandaar de opname in deze lijst van de beste Garmin dameshorloges.

De Fenix 6S behoudt dezelfde uitgebreide sport tracking mogelijkheden, waaronder fietsen, trails, wielrennen en golf, evenals volledige toegang tot Connect IQ voor meer functies.

Het enige nadeel is de levensduur van de batterij. Omdat de behuizing kleiner is, is de batterij ook kleiner, dus je zult niet dezelfde waanzinnige batterijduur hebben als een gewone Fenix. Wij denken echter dat de batterijduur van een smartwatch van 9 dagen en een GPS-tracking van 25 uur voor de meeste mensen voldoende zal zijn. Als je bereid bent om de nauwkeurigheid op te geven, kun je energiebesparende modi gebruiken om tot 50 uur GPS-monitoring te krijgen.

Maar als je een Fenix overweegt, zou je eerst moeten kijken hoe Suunto en Garmin het doen voordat je tot aanschaf overgaat.

De stijl is slanker en, om eerlijk te zijn, aantrekkelijker dan die van alle andere Fenix-modellen. De zesde generatie bevat functies die voorheen niet beschikbaar waren, zoals de mogelijkheid om 36 GB aan muziek op te slaan, verbeterde GPS, contactloos betalen en nieuwe sensoren die informatie detecteren, zoals een val of het weer. Het is een briljant apparaat met de mogelijkheid om je leven te redden. Het vertelt je je gezondheidsgegevens in ongelooflijk nauwkeurig detail.

De levensduur van de batterij is het beste deel. Dankzij zonne-energie gaat de batterij maar liefst 21 dagen mee. Als je denkt dat dat indrukwekkend is, bedenk dan dat je 24 dagen kunt krijgen in smartwatchmodus.

Garmin Fenix 5S Plus

Dit is een van Garmin’s premium smartwatches. Het 1,2 inch display is leesbaar, zelfs in fel zonlicht, dus je kunt de tijd en elke andere fitnessstatus die je wilt controleren terwijl je op pad bent.

De Fenix is uitgerust met verschillende locatievolgfuncties, waaronder GPS, een hoogtemeter en een kompas, zodat je je activiteit kunt volgen en toekomstige joggingroutes kunt plannen om je fitness na verloop van tijd te verbeteren. Je kunt onderweg naar muziek luisteren met de capaciteit van de Fenix voor maximaal 500 nummers.

Dit compacte en lichte model is een aanvulling op allerlei stijlen en outfits en u kunt er zeker van zijn dat u een accessoire in huis haalt dat zowel modieus als praktisch is. Op GPS gaat de batterij tot 100 uur mee en als smartwatch tot een week. Onder de indruk? Wij wel…

Garmin Vivosmart

Garmin’s meest gestroomlijnde en lichtgewicht smartwatch is ook een van zijn meest betaalbare. Op het moment van schrijven kun je er een kopen voor €99,99 ($121,50), en genieten van een wearable van hoge kwaliteit die vol zit met gelikte softwarefuncties en een stijlvol ontwerp heeft.

De gladde siliconen polsband is afgewerkt met metalen accenten en een eenvoudige maar sterke sluiting om hem goed om uw pols te laten passen. Monitor uw stressniveaus gedurende de dag, houd uw hartslag bij tijdens het sporten, registreer uw slaap en meet zelfs hoeveel zuurstof er in uw bloed zit. Met een batterijlevensduur van zeven dagen en een volledig waterdichte behuizing kunt u het horloge dag en nacht dragen en zelfs tijdens het zwemmen of onder de douche.

Garmin Vivoactive 4S

Dit is nog een van Garmin’s middenklasse horloges, verkrijgbaar in prachtig roségoud met een witte of roze band. Het Vivoactive-horloge is uitgerust met ingebouwde GPS, wat betekent dat het onafhankelijk werkt zonder dat u het met uw smartphone hoeft te synchroniseren. Het stelt u ook in staat om uw bewegingen nauwkeuriger te volgen en uw routes te plannen.

Monitor uw hartslag, verbrande calorieën en tal van andere fitnessstatistieken tijdens het hardlopen, wandelen, fietsen en meer. Houd uw stressniveau de hele dag in de gaten met de stress-tracker op de achtergrond en ontvang meldingen van uw smartphone rechtstreeks op uw pols. Het bezit van dit elegante horloge is alsof je een nieuwe PA hebt. Garmin dameshorloges zijn een stuk slimmer geworden!

Garmin Venu 2

De Garmin Venu 2 is een van de beste sporthorloges op de markt, met een mix van indrukwekkende fitnessfuncties met een uitgebreide set smartwatchfuncties voor dagelijks gebruik. De stijl is niet revolutionair, en het lijkt veel op de eerste Garmin Venu, maar het is perfect voor workouts en dagelijks gebruik, wat een moeilijke balans is om te vinden.

Het levendige AMOLED-scherm met hoge resolutie is de echte ster, zodat je een grote hoeveelheid gegevens tegelijk kunt zien en een schat aan gegevens over je trainingsvoortgang en algemene gezondheid direct op je pols kunt weergeven.

De Venu 2 legt een sterke nadruk op fitness, zoals veel moderne wearables doen, met de hele dag door het bijhouden van stress en een constante Body Battery-energiescore die u aanmoedigt om op uw geestelijke gezondheid te letten. U kunt ook uw reguliere stappen, beklommen trappen en verbrande calorieën bijhouden, evenals uw slaapgewoonten.

De Venu 2 is een van de beste Garmin dameshorloges tot nu toe, met een doordacht ontwerp en uitvoering.

De Venu Sq wordt geleverd met alle essentiële sensoren, waaronder ingebouwde GPS, hartslagmeter en pulse-ox. Er zijn speciale modi voor fietsen, wielrennen en zwemmen, waardoor het een goede sport-tracking partner is.

Het toestel beknibbelt ook niet op smartwatchfunctionaliteit, met een ingebouwde muziekspeler in de muziekversie, contactloze betalingen en koppelingen naar Garmin’s Connect IQ-winkel voor het downloaden van applicaties en watch faces in alle modellen.

Het indrukwekkendere AMOLED-scherm, geanimeerde workouts die je rechtstreeks op het horloge kunt volgen en een hoogtemeter om hoogteveranderingen bij te houden ontbreken allemaal op de belangrijkste Venu. Als je die functies niet nodig hebt, zou de Venu SQ voldoende moeten zijn.

Over het algemeen geloven we dat de Venu een goede weergave is van wat Garmin kan bereiken wanneer het de sterke punten van zijn sport en smartwatch functionaliteit combineert met een scherm dat concurreert met enkele van de sterkste smartwatches op de markt.

Als u op zoek bent naar een veel krachtiger Garmin-horloge, is de Garmin Venu 2, die effectiever is dan een van zijn voorgangers, het overwegen waard.

De nieuwere Garmin Lily kan interessant zijn als u iets kleins en gestroomlijnds wilt. Het mist een aantal van de meer geavanceerde sport tracking functies van de Venu Sq, maar het is nog steeds een goede optie als je iets compacts en discreets wilt.

Veelgestelde vragen

Welke Garmin smartwatch dames is de beste?

De beste Garmin smartwatch voor vrouwen en het mooiste horloge is de Garmin Lily. Deze kleine smartwatch staat mooi om de dunne vrouwen pols.

Zijn smartwatches veilig te dragen?

De smartwatches van Garmin kun je veilig 24 uur per dag dragen.