Sporthorloge

Polar sporthorloge vergelijken

Een Polar sporthorloge blinkt uit in goede hartslagmeting en lange batterijduur. De hardloop horloges van Polar hebben genoeg functies om de professionele hardlopers tevreden te stellen.

polar sporthorloge vergelijken de beste van 2021

Elk Polar horloge is ontwikkeld met de ervaring die ze hebben opgedaan sinds de ontwikkeling van hun eerste hartmonitoring apparaat in de jaren 1970. Waar andere loophorloges zich richten op jouw training, richten de Polar horloges op jouw totale gezondheid.

Tijdens het hardlopen kun je bijvoorbeeld gemakkelijk uitdrogen, uitgeput raken, of te lang je hart belasten. Maar Polar horloges vergelijken jouw hartslag en vitale functies, om je de juiste oefeningen en training voor jouw lichaam te trainen.

Met dit artikel proberen we je te helpen om het Polar horloge te vinden dat het beste bij je past.

Beste Polar sporthorloge 2021

1️⃣ Polar sporthorloge Grit X

De Polar Grit X is een zeer robuust sporthorloge met een duidelijk scherm, dat je ook in de zon goed kan aflezen. Door de lange batterijduur en robuustheid is het horloge gemaakt voor gemaakt voor mensen die lange tijd aan outdoor sporten doen.

2️⃣ Polar sporthorloge Vantage V

De Vantage V is een van de beste Polar sporthorloges als je een horloge met hoge analytische capaciteiten wilt. De Vantage V kan verbinding maken met diensten zoals Strava of TrainingPeaks, en synchroniseert automatisch jouw trainingsgegevens. Dit creëert een online en app-gebaseerd trainingsjournaal voor jou om te analyseren.

De Vantage V is gebouwd ter ondersteuning van jouw hardloop trainingen. Je kunt het horloge instellen zodat op de juiste moment herinnert aan rustpauzes. De Vantage V vereist geen extra sensoren buiten het horloge, maar kan wel uw gemiddelde calorie- en waterverbruik bijhouden. De Vantage V meet dit alles met behulp van GPS, en creëert een lopende krachtstatistiek om jou te helpen weten of u te veel of te weinig presteert in vergelijking met uw leeftijdsgenoten. Deze functie is speciaal ontworpen om concurrerende hardlopers te helpen.

2️⃣ Polar sporthorloge Vantage M

De beste Polar loophorloges onderscheiden zich in één categorie; ze zijn ondanks hun lichte gewicht toch goed functioneel. De polsband van de Vantage M is dun en verstelbaar, en de kop van het horloge is kleiner, om het totale gewicht te verminderen. Dit maakt het een goede keuze als je een comfortabel Polar GPS horloge wilt zonder het gevoel te hebben iets aan je pols te dragen.

De Vantage M geeft feedback en vertelt jou over verbeteringen en motiveert jou zoals een echte hardloop coach doet. De Vantage M biedt ook toegang tot de online functies van Polar, Polar Flow. Online coaches en trainingsmaatjes in de app kunnen jou helpen bij het analyseren van trainingen en het motiveren om je doelen te behalen. PS: ga voor de koper uitvoering (tip!).

3️⃣ Polar sporthorloge Ignite

De Polar Ignite is een zeer compleet sporthorloge, zonder heel veel toeters en bellen, zoals muziek spelen en telefoon notificaties. Ten opzichte van de Vantage is het een goedkoop sporthorloge, met een beter scherm, lichter gewicht en een fijne functie als FitSpark.

4️⃣Polar sporthorloge Vantage V2

Als je geen hardcore hardloper bent, dan is dit sporthorloge overkill. Een Polar Unite, Polar Ignite of een Apple Watch geven je ook de basis info om beter te trainen. De Vantage V2 geeft heel veel nuttige informatie om je workouts te analyseren en je prestaties op basis van heel veel data te verbeteren.

Veelgestelde vragen

Wat is het beste Polar Sporthorloge?

De Polar Vantage V2 is Polar’s meest opvallende en duurste horloge, naar mijn mening is het hun beste horloge.

Is Garmin nauwkeuriger dan Polar?

Nee, ze zijn ongeveer hetzelfde als je de nauwkeurigheid van de hartslag of de GPS-locatie bedoelt. Hangt af van je persoonlijke voorkeur en fysiologie.

Is Garmin of Polar beter?

Polaire apparaten zijn over het algemeen beter gebouwd, terwijl Garminsporthorloges over het algemeen meer features hebben. Polar richt zich meer op sportief gebruik.

Wat is het verschil tussen Polar Vantage V2 en Grit X?

Zij worden als gelijkwaardig beschouwd. Vantage V2 is één van de beste sporthorloges en heeft alle eigenschappen van Grit X plus.

Wat is het verschil tussen de Polar Vantage V2 en M?

De V2 heeft een metalen constructie & veel meer functies zoals: de Running Performance Test. Door middel van een zogenaamde RAMP-test bepaal je zeer nauwkeurig je VO2Max, waarbij je begint met een warming-up van tien minuten.

Wat is het verschil tussen de Polar Vantage V en V2?

Ze zien er hetzelfde uit, maar de V2 heeft verbeterde hardware plus deze functies: Fysiologie Hub, Fuel Wise; Hill Splitter; Breadcrumb Route Support; plus vele andere kleinere functies.