Sporthorloge

Sporthorloge heren getest

Ontdek 12 van de beste sporthorloges voor heren van 2021. Lees in dit artikel wat de beste sporthorloges onderscheidt van de gemiddelde sporthorloges. De term “sporthorloge” betekende vroeger gewoon een comfortabel horloge, meestal van kunststof, met een duurzaam en waterbestendig frame. De markt is drastisch veranderd. Vandaag de dag betekent een goed sporthorloge een investering van een paar honderd euro. We helpen je met deze koopgids te kiezen tussen de 12 beste sporthorloges die te koop zijn in 2021.

Beste Sporthorloge Heren

1️⃣ Garmin Forerunner 235

De Garmin Forerunner 235 is een sporthorloge heren model en heeft nauwkeurige GPS voor het bijhouden van loopjes en een 24/7 optische hartslagmeter. De Garmin Forerunner 235 biedt de beste waarde voor serieuze en casual hardlopers die op zoek zijn naar een alles-in-één hardloophorloge en activitytracker.

2️⃣Garmin Forerunner 35

De Garmin Forerunner 35 is een uitstekend heren sporthorloge voor hardlopen, met alle functies die je echt nodig hebt voor de sport, waaronder een ingebouwde GPS-chip, hartslagmeting en een aanpasbare intervalworkoutoptie. Het houdt ook verschillende andere sporten bij en biedt een aantal slimme basisfuncties zoals meldingen.

3️⃣ Polar M200

De Polar M200 is een heren sporthorloge met alle basisfuncties die je mag verwachten van een sporthorloge, met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

4️⃣Garmin fēnix 5

Iedereen die echt van sporten houdt, zal de eindeloze mogelijkheden van de Fenix 5 meer dan waarderen, en hoe hij alles aankan wat je hem voorschotelt – nu met betere vermogensopties en een gebruikersinterface die hem veel gebruiksvriendelijker maken. Het is, zonder twijfel, het beste sporthorloge voor heren die je voor geld kunt kopen.

5️⃣Polar Vantage M

De Polar Vantage M is een absolute schat voor deze prijsklasse – je vindt er niet veel opties die je bij andere heren horloges wel vindt (personalisatie, slimme functies, muziek…), maar als je op zoek bent naar sporttracking, is het een geweldige koop.

6️⃣ Garmin Forerunner 45

De Garmin Forerunner 45 is veruit het goedkoopste sporthorloge heren dat je vandaag kunt kopen, met een aantrekkelijk design en een hele reeks uitstekende functies. Deze omvatten GPS-tracking, een hartslagmeter en, misschien wel het indrukwekkendst, de mogelijkheid om gestructureerde workouts of zelfs volledige trainingsplannen vanaf je pols te volgen.